Solutii

Longopac Stand series

Longopac bag cassette

Sistem de saci pentru manipularea eficientă a deșeurilor. Seriile disponibile sunt Mini, Midi și Maxi.

Longopac Bin series

Soluție de colectare a deșeurilor elegantă, practică și simplu de utilizat, destinat spațiilor publice, utilizat intensiv în segmentul horeca, dar util peste tot unde se folosesc tomberoane.

Longopac Flex series

Flex este un sistem de colectare a deșeurilor sortate, cu montare pe perete sau în tomberoane. Se poate integra în tomberoanele existente.

Longopac Flex Trolley series

Flex Trolley este o soluție eficientă, igienică și flexibilă, pentru gestionarea deșeurilor în timpul curățeniei.

 

Pentru informații suplimentare faceți clic pe imagine.

 

Comments are closed.

 • Longopac de Paxxo

  Paxxo este o companie suedeză producătoare de ambalaje, cu peste 35 de ani de experiență. Conceptul are în vedere fabricarea sistemului unic de ambalare în saci cu lungime arbitrară Longopac. În prezent, partenerii noștri certificați vând sistemul Longopac în peste 35 de țări.

  Paxxo AB >>

 • Eficient, igienic, ecologic

  Sistemul Longopac pune la dispoziția profesioniștilor din toată lumea soluții inteligente de gestionare a deșeurilor și soluții de ambalare inovatoare, pentru un mediu de lucru mai bun.

 • Caracteristici și certificate Longopac

  Sistemul Longopac a fost supus unui număr mare de teste de certificare. Testul de impact cu lance căzătoare ASTM D-1709, ISO 7765 indică faptul că Longopac satisface cerințe de cel mai înalt nivel. www.longopac.com