Longopac

Longopac bagging cassette

Longopac Maxi blue

Longopac este un sistem care le oferă profesioniștilor din toată lumea instalații inteligente de gestionare a deșeurilor și soluții de ambalare inovatoare, pentru un mediu de lucru mai bun.
Longopac este un sistem igienic pentru că sacii sunt înlocuiți și sigilați din exterior, fără contact cu deșeurile. Elementul de bază este folia de polietilenă cu 3 straturi, extrem de subțire și de rezistentă.
Materialul de ambalare este strâns în casete compacte, în utilaje dezvoltate special în acest scop. Oferă avantaje cum ar fi timpul de manipulare mai scurt, consumul mai mic de materiale și costurile de transport reduse.
Gama Longopac cuprinde folii de diferite culori și grade de rezistență, în dimensiunile Mini, Midi și Maxi. Are certificatele necesare pentru utilizarea în diferite contexte, care presupun: reținerea mirosurilor, produse biodegradabile, lucru cu alimente, descărcări electrostatice, sterilizare. Sunt disponibile diferite grade de rezistență a sacilor din casetă.
Longopac bagging cassette

Mini transparent

Longopac Mini

Diametru: 357 mm
Standard: 60 metri
Strong: 45 metri
Lean: 75 metri
Coliere – 75 buc
Strong: 60 buc, Lean: 90 buc

Colours
Longopac bagging cassette

Midi transparent

Longopac Midi

Diametru: 465mm
Standard: 85 metri
Strong: 70 metri
Lean: 100 metri
Coliere– 100 buc
Lean: 120 buc

Colours
Longopac bagging cassette

Maxi transparent

Longopac Maxi

Diametru: 570 mm
Standard: 100 metri
Strong: 90 metri
Lean: 125 metri
Coliere – 130 buc
Lean: 150 buc

Colours

Versiuni

Reținerea mirosurilor
Alimente
Descărcări electrostatice
Produse biodegradabile
Pacto
Steril
Lean

Informații suplimentare despre diferitele versiuni.

Longopac_EN

 

Longopac endlessly clever

 

Igienic

Sacii sunt înlocuiți și sigilați din exterior, fără contact cu deșeurile. Scurgerile din jurul deschiderii sunt colectate în sacul următor.
Ușor de curățat.

Eficient

Încărcat cu o casetă de saci de până la 110 m lungime. Sac nou mereu disponibil. Sac întotdeauna sigilat corect.
Sacii se înlocuiesc rapid, ceea ce înseamnă economie de timp.
Saci de dimensiuni variabile pentru intervale flexibile de înlocuire.

Ecologic

Sacii Longopac sunt fabricați din polietilenă cu 3 straturi, asigurând consum redus de materii prime și rezistență ridicată. De-a lungul ciclului de viață se emite sub 1/3 din cantitatea de bioxid de carbon generată în cazul sacilor tradiționali. Greutate mai mică și ambalarea mai compactă reduce costurile de transport. Opțiune suplimentară: materialul Longopac 100% biodegradabil.

 

Comments are closed.

 • Longopac de Paxxo

  Paxxo este o companie suedeză producătoare de ambalaje, cu peste 35 de ani de experiență. Conceptul are în vedere fabricarea sistemului unic de ambalare în saci cu lungime arbitrară Longopac. În prezent, partenerii noștri certificați vând sistemul Longopac în peste 35 de țări.

  Paxxo AB >>

 • Eficient, igienic, ecologic

  Sistemul Longopac pune la dispoziția profesioniștilor din toată lumea soluții inteligente de gestionare a deșeurilor și soluții de ambalare inovatoare, pentru un mediu de lucru mai bun.

 • Caracteristici și certificate Longopac

  Sistemul Longopac a fost supus unui număr mare de teste de certificare. Testul de impact cu lance căzătoare ASTM D-1709, ISO 7765 indică faptul că Longopac satisface cerințe de cel mai înalt nivel. www.longopac.com