Segmente

Longopac este un sistem de ambalare în saci care se poate folosi în numeroase situații. Sistemul unic dezvoltat de Paxxo în Suedia pune la dispoziția profesioniștilor din toată lumea soluții inteligente de gestionare a deșeurilor și soluții de ambalare inovatoare, pentru un mediu de lucru mai bun. Longopac este un sistem igienic pentru că sacii sunt înlocuiți și sigilați din exterior, fără contact cu deșeurile. Soluția Longopac este folosită cu succes în industria alimentară, în horeca, în comerțul cu amănuntul, în sistemul sanitar și în segmentul de curățenie, precum și în multe alte domenii.

Pentru informații suplimentare faceți clic pe imagine.

.

 

Industrie

Industry

 

Horeca

Longopac

Comerț cu amănuntul

Sănătate

Healthcare

Curățenie

Cleaning

Waste Water

continuous liner

Dust

dust extractor

 

For Waste water and Dust segment please contact Paxxo.
email: order@paxxo.se

 

 

Comments are closed.

 • Longopac de Paxxo

  Paxxo este o companie suedeză producătoare de ambalaje, cu peste 35 de ani de experiență. Conceptul are în vedere fabricarea sistemului unic de ambalare în saci cu lungime arbitrară Longopac. În prezent, partenerii noștri certificați vând sistemul Longopac în peste 35 de țări.

  Paxxo AB >>

 • Eficient, igienic, ecologic

  Sistemul Longopac pune la dispoziția profesioniștilor din toată lumea soluții inteligente de gestionare a deșeurilor și soluții de ambalare inovatoare, pentru un mediu de lucru mai bun.

 • Caracteristici și certificate Longopac

  Sistemul Longopac a fost supus unui număr mare de teste de certificare. Testul de impact cu lance căzătoare ASTM D-1709, ISO 7765 indică faptul că Longopac satisface cerințe de cel mai înalt nivel. www.longopac.com